И Драган Коич ще пее на "Tabiet" в Дупница

Снимка: Videoclip.bg

Още една от известните звезди на сръбската музика ще гостува на кулинарно-музикалния фестивал "Tabiet" в Дупница.

Изпълнителят на една дузина хитове Драган Коич, известен в музикалните среди като Кеба, ще гостува в дните на фестивала, който ще бъде от 5 до 8 май в Парк "Рила".

През всички четири дни на фестивала, организаторите от "Tabiet" и Община Дупница пускат вход свободен, а интересът към уникалния фестивал расте.

Пред дупничани и гости на града Кеба ще излезе на 7 май.

Ден по-рано, на 6 май, на сцената ще изгрее в целия си блясък легендарната Неда Украден, чийто концерт е също напълно безплатен.

"Ще продължим с изненадите на певци. В момента доуточняваме техните имена, но 4-дневното забавление е гарантирано и без аналог досега. Във фестивала ще се включат и много самодейни състави от града и селата, защото не само го заслужават, а е и идеална възможност да излязат пред хиляди зрители. Някои изненади ще научите на място", коментира Таня Петрова, директор Дирекция "Хуманитарни дейности" в Община Дупница.

Тя допълни, че интересът е много голям и от жителите на съседни общини - Благоевград, Кюстендил, Бобов дол, Сапарева баня, които се интересуват за билети за фестивала.

Входът за всички 4 дни е напълно безплатен и всеки, който иска и когато иска, може да бъде в Парк "Рила" и да се забавлява през целия ден с богата програма за деца, състезания, надяждания.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK