Методи Чимев: Третият ми мандат ще бъде изцяло обърнат към проблемите на хората

Методи Чимев и Ивайло Константинов, снимка: ПП ГЕРБ - Дупница

"Оттук нататък, преди да направя каквото и да било, ще се допитвам до гражданите"

„Благодаря на всички дупничани, които вчера излязоха да гласуват – както на тези, които отново ме подкрепиха, така и на тези, които предпочетоха моя опонент”, заяви по време на пресконференция избраният за трети мандат кмет на община Дупница от ПП ГЕРБ инж. Методи Чимев.

„Нашите съграждани бяха раздвоени и се разделиха на такива, които оцениха направеното през последните години и на други, според които очевидно направеното не е достатъчно”, направи своя анализ на изборите той.

„За мен като кмет този вот води до някои изводи. Очевидно вече не е важно единствено дали Общината е финансово стабилна. Също толкова важно е да се прави и работи повече – най-вече по отношение на инфраструктурните проблеми в по-крайните квартали и по селата”, допълни инж. Чимев.

„Оттук нататък, преди да направя каквото и да било, ще се допитвам до гражданите. Ще искам тяхното мнение дали мерките, които предвиждам за техния квартал или населено място, наистина са приоритетни и за тях”, каза още той.

Методи Чимев съобщи, че обмисля вариант да предложи Общината да бъде финансирана чрез заем, за да бъдат решени най-наболелите проблеми. „Ако това се случи, то ще стане само след масово допитване до гражданите. Те ще кажат дали това е правилният път или не”, разясни инж. Чимев.

Председателят на общинската организация на ПП ГЕРБ Ивайло Константинов направи своя анализ на протеклите избори, като с факти опроверга твърдението на загубилия кандидат от БСП Първан Дангов, че ромската Гиздова махала е решила изхода от вота.

„Фактите са следните: във всички ромски секции, с изключение на една, печели Дангов”, каза г-н Константинов, като показа разпечатки от изборните резултати по секции.

„Другата манипулация на Дангов е, че ние сме купували гласове. Това е абсурдно – целият град знае кой купуваше гласове – това беше и техният кандадат”, каза още Ивайло Константинов. Той благодари на всички интелигентни и честни хора, които подкрепиха Методи Чимев.

„Ние знаем да разчетем правилно резултатите от вота. Да, не сме щастливи от тях. Но вече сме наясно, че да се правят проекти, да се строи, не е достатъчно. Трябва да се строи качествено и всеки проект да бъде популяризиран така,  че хората да се убедят в ползите от него. Обръщам се към всички, включително и към кмета: нека всички оттук нататък заедно да направим така, че всеки един дупничанин да се чувства щастлив, че живее в град, който се развива в икономически план”, каза Ивайло Константинов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK