Хванаха убиеца от Сотиря

Снимка: Infomreja.bg

7-годишно момиченце беше изнасилено и пребито до смърт в сливенското село

Хванаха предполагаемия убиец на детето в Сотиря, научи NOVA. 7-годишно момиченце беше изнасилено и пребито до смърт в сливенското село. Това потвърди главния секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов.

"Потвърждаваме, че той е извършителят на жестокото убийство. При задържането е оказал съпротива. Откаран е в сливенската болница", каза още той.

Заподозреният се е криел в необитаема къща в селото. При поява на полицаите той е тръгнал да бяга. Тогава е бил прострелян в крака от служител на реда, научи NOVA от свои източници.

По-рано днес полицията съобщи, че издирва 21-годишният Мартин Стоянов Трифонов, лежал в затвора за блудство, за жестокото убийство на 7-годишно момиче. Тежкото престъпление е станало в четвъртък вечерта в сливенското село Сотиря. Детето е било изнасилено и пребито до смърт. Намерено е в дере в селото. Силите на реда издирваха предполагаемия извършител по земя и по въздух.

„Заподозреният е 21-годишен Мартин Трифонов. Той е безработен, асоциален тип, няма приятелства, семейството му е в много тежко финансово положение, той е без образование”, заяви главния секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов в сливенското село Сотиря.

"Осъждан е и е лежал в затвора за прояви на блудство към негова близка", допълни още главният секретар на МВР.

Хората от селото твърдят още, че издирваният е лежал в затвора за кражби. Свързват името му и с фатален инцидент, станал преди година. Мартин минавал покрай една от къщите във вилната зона, когато го подгонили кучетата пазачи, живещи в двора й. Собственикът на имота се намесил и опитал да укроти животните. Те обаче се нахвърлили върху стопанина си и го нахапали до смърт. За случилото се тогава разказа и самият Мартин пред камерата на NOVA.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK