Хванаха софиянец да кара с над 3 промила

Снимка: Infomreja.bg

Обвинение за шофиране след употреба на алкохол е повдигнато и на 56-годишен водач от Годеч

Шестима водачи- нарушители отиват на съд за извършените от тях престъпления.

В РУ-Ихтиман било образувано бързо производство срещу 42-годишен столичанин, управлявал в с. Вакарел лек автомобил „Нисан Кашкай“ с концентрация на алкохол в кръвта 3.21 промила. След приключване на разследването нарушителят е привлечен в качеството на обвиняем за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК и делото е изпратено в районната прокуратура с мнение за съд. Като обвиняем е привлечен и 31-годишен ихтиманец, засечен от полицейските служители да управлява лек автомобил „БМВ“ след употреба на кокаин- престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК.

Обвинение за шофиране след употреба на алкохол е повдигнато и на 56-годишен водач от Годеч, управлявал лек автомобил „Рено Меган Сценик“ с концентрация на алкохол в кръвта 1.52 промила.

В качеството на обвиняем за управление на лек автомобил „Ситроен“ в Божурище без СУМПС в едногодишния срок от наказването й по административен ред за същото деяние, е привлечена 66-годишна столичанка.

Следващият обвиняем е 51-годишен водач от с. Байлово, срещу когото в РУ- Елин Пелин било образувано досъдебно производство за управление на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 2.66 промила алкохол- престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Идентично обвинение е повдигнато и на 53-годишен свогенец, управлявал лек автомобил „УАЗ“ с концентрация на алкохол в кръвта 1.93 промила, за което срещу него в РУ- Своге било образувано досъдебно производство. След приключване на разследването делото е изпратено в районната прокуратура с мнение за предаване обвиняемия на съд.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK