Пияни водачи и нерегистрирани мотоциклети продължават да препускат по пътищата в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg, архив

Въпреки усилията на полицейските служители случаите на водачи с нерегистрирани по надлежния ред мотоциклети и други превозни средства с цел неплащане на данъци, както и на пияни шофьори продължават да са проблем № 1 по пътищата в Благоевградска област.

Не е тайна, че на територията на региона има стотици нерегистрирани МПС-та, както и неправоспособни водачи, които все по-малко се оказват незабелязани от органите на реда.

Вчера около 10:05 часа в хаджидимовското село Абланица да управлява нерегистриран мотоциклет „ИЖ“ е бил заловен 31-годишният Т. Б. от село Долно Дряново, община Гърмен.

Същия ден около 16:00 часа по ул. “Младост“ в Сандански след извършена проверка униформените са установили, че 22-годишният В. Н. от Сандански е управлявал нерегистриран мотоциклет „Хонда". 

Срещу двамата нарушители са започнати бързи производства за извършено престъпление по чл. 345, ал. 2 от Наказателния кодекс.

Рано тази сутрин към 04:00 часа на улица "Славянска" в Благоевград служители на 01 РУ-Благоевград са спипали 27-годишния О.П. от града да шофира лекия си автомобил "Фолксваген Пасат“ с наличие на 1,82 промила алкохол в издишания въздух.

По случая е образувано бързо производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK