Хванаха дрогирани водачи в Петрич и Банско, у 19-годишен от Благоевград намериха канабис

Снимка: Infomreja.bg, архив

В Банско заловиха автомобил с чужди регистрационни табели

Служители на Първо районно управление в Благоевград спипаха младеж с наркотици.

Вчера към 15:30 часа на ул. "Иван Михайлов" в Благоевград униформените спрели за проверка лек автомобил "Форд Маверик" с 19-годишен водач от града.

В хода на проверката е намерена и иззета угарка от ръчно свита цигара, съдържаща около 0,32 грама канабис. За случая е уведомена Районната прокуратура в Благоевград.

Бързи производства за извършено престъпление по чл.343Б, ал.3 от НК са образувани срещу двама водачи на МПС.

В следобедните часове вчера по ул. „Рокфелер“ в Петрич 34-годишен мъж от Сандански е управлявал лек автомобил „Ауди“ след като е употребил наркотични вещества.

След употреба на наркотични вещества, зад волана на лек автомобил „Сеат Ибиза“ е седнал и 19-годишен младеж от Добринище. Той е задържан от полицейските служители около 00:40 часа на 22.04.2021 г. на ул. „Глазне“ в Банско.

В сутрешните часове на 21.04.2021 г. на ул. „Патриарх Евтимий“ в Банско полицейски служители са извършили проверка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 36-годишен водач от града. При проверката е установено, че автомобилът е с поставени регистрационни табели, които са издадени за друго МПС. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.345, ал.1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK