Хванаха 26-годишен шофьор с 2,60 промила

Снимка: Infomreja.bg

Още трима водачи в Кюстендилско са с отнети книжки

В края на миналата седмица са започнати 2 бързи полицейски производства в РУ в Кюстендил – едно за извършена кражба и друго за управление на МПС след употреба на алкохол.

В РУ - Дупница, трима водачи са с отнети книжки.

В Кюстендил 35-годишен мъж е задържан за кражба на обувки от магазин, след подаването на сигнала от собственика са предприети незабавни полицейски действия и извършителят е установен.

Той е престоял 24 часа в полицейския арест.

В събота вечерта пътни полицаи от Кюстендил са установили в района на с. Нов чифлик 44-годишен водач на л.а. „Фиат“ да управлява след употреба на алкохол – дрегерът е отчел резултат 1.80 промила.

Водачът е задържан с полицейска заповед за 24 часа.

Същата вечер в района на с. Самораново пътните полицаи са установили 49-годишен водач на бус „Опел“ да управлява след употреба на алкохол – дрегерът е отчел резултат 1.66 промила.

В събота призори при извършена проверка на БМВ дупнишки полицаи са установили, че 45-годишният водач управлява с 2.35 промила алкохол в издишания въздух.

В петък пътни полицаи от Дупница са установили при проверка на свтомобил „Деу Матиз“, че 26-годишният водач е в нетрезво състояние – дрегерът е отчел резултат 2.60 промила алкохол в издишания въздух. Проверката е извършена в района на гр. Бобошево.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK