Хубавици рецитираха стихове на Ботев в кастинг за титлата "Мис Мерилин"

снимка: infomreja.bg

На истинско литературно четене заприлича кастингът за конкурса "Мис Мерилин", който се проведе днес в МОЛ-а в Благоевград. Сексапилните претендентки за титлата предпочетоха да впечатлят журито и публиката повече със стихове на Христо Ботев и Дамян Дамянов, вместо с артистични заложби.  Едва двайсетина хубавици, повечето студентки в ЮЗУ "Н.Рилски" се престрашиха да се запишат за участие в националния конкурс, който се провежда за трета година.


Вместо да танцува, 19-годишна брюнетка предпочете да изрецитира баладата "Обесването на Васил Левски" и заслужено спечели аплодисментите на журито, в което участваха актрисите Катето Евро и Деси Бакърджиева, нашумяла напоследък с участието си в сериала "Стъклен дом".  Повечето от участничките, претендентки за титлата "Мис Мерилин" признаха, че обичат да четат книги, но най-вече романите на Паоло Куелю.


Ефектна блондинка сподели, че сама пише роман- нещо средно между любовен, мистика и свръхестествено. Наскоро обаче компютърът й изиграл лоша шега и изтрил всичко написано до моменат, та се наложило младата писателка да започне отначало. Студентка по приложна лингвистика в ЮЗУ ".Рилски"  прояви смелост и се представи пред журито с еротичен танц. След това рецитира стихове на Дамян Дамянов и обясни, че  идеалният мъж за нея трябва да има чувство за хумор.
Чисто нов автомобил ще грабне победителката в националния конкурс, който ще се проведе през октомври.

КОМЕНТАРИ

ама много сте хубави!18:37 - 13.06.2011
Първото момиче вляво е просто прекрасно, ПРОСТО ПРЕКРАСНО!И това на втората снимка е много шик.Не знам какъв е бил този конкурс, но момичетата са страхотни и дано да имат амбицията да се образоват добре и да не разчитат само на конкурси за красота.
с Ботев на пилона!13:12 - 13.06.2011
Девойчета, направо сте за Оскар по безвкусица! То хубаво, че се се сетили за Ботев, ама да вкарате великия поет-революционер, и то със стихотворението му за обесването на Левски, в МОЛ-а на конкурс за мис Мерилин, си е не кичозно, а много, много пошло! Следващия път рецитирайте на пилона "О,майко моя, родино мила, защо тъй жално, тъй милно плачеш" и се попитайте защо...
Код за сигурност, въведете кода l9n