Христина Шопова: Подписвала съм документи за телефонни апарати, ползвани от служители

Снимка: Infomreja.bg

Това не отговаря на истината!, категорична е Христина Шопова

Във връзка с изнесени в медийното пространство данни, че съм "сменявала телефони с парите на благоевградчани", категорично заявявам, че това не отговаря на истината! Като пряк ръководител на поверения ми ресор съм подписвала документи и за телефонни апарати, и други материални активи, ползвани от служители, които са били на мое пряко подчинение.

Това завия посредством профила си във фейсбук бившия заместник-кмет Христина Шопова точно 13 дни след като бе разгласена информацията за скъпоструващи телефони, закупени от Община Благоевград, със служебна цел.

Всички изнесени данни не отговарят на истината и са извадени от контекста. Информацията е манипулирана и изкривена с цел да се ползва името ми услужливо, и тенденциозно, за да се отклони вниманието от истинския проблем - бездействието и некомпетентността на сегашното ръководство на Община Благоевград, пише накратко в своята позиция Шопова.

На 15-и февруари в същия тон и екскметът Камбитов се изказа по темата.

Ще го кажа съвсем простичко - всички цифри и твърдения, които се изнасят са лъжа и са извадени от контекста. Всичко това подлежи и е проверено от съответните институции. Само че, когато излязат резултатите, a те са, че няма никакви нарушения, същите тези удобно мълчат, обърна се към медиите Камбитов.

Призив направи и към настоящото управление – към екипа на Румен Томов.

„Спрете да лъжeте и да се криете зад гърба на екипа „Камбитов“, оправдавайки собственото си бездействие и незнание. Истинските проблеми не са в наследството от екипа „Камбитов“, а в това, че в момента нищо не се случва и не се работи, и хората много скоро ще го разберат. На лъжата краката са къси!“.

 

КОМЕНТАРИ

Нагласи най нагла06:14 - 01.01.2022
Обяснението на това чудовище защо при тази биография не съм назначен на работа за непретенциозна позиция, отговорът е, а не, нашето момиче работи много добре. Тази е психопат.
Коце16:50 - 26.02.2020
Камбитов и Шопова са НАГЛИ! Документите говорят,а те двамата реват,като се оправдават.
Лъжци08:34 - 25.02.2020
,, На лъжата краката са къси,, - Хахаха, голяма наглост. Камбитов и екип може би вече нямат крака.
Студенет21:14 - 24.02.2020
Не смятам, че каквито и документи и да са разписвани, който и да е ползвал тези телефони, на чиновник, обслужващ интересите на хората, които представлява трябва да използва телефони от този клас. Аз самия съм с телефон за 400-500 лв, налага ми се по една или друга причина да го използвам ежедневно за работа. Да като млад човек, харесващ люскавото съм си взел дори и аз скъп, в сравнение с функциите които предлага. Нито един апарат закупен за потребите на община Благоевград не може да надхвърля тези 500лв, които да на забравяме, че са почти колко масовата заплата получавана в нашия град.

FACEBOOK