Храни за влюбени

Снимка: Infomreja.bg

Когато става въпрос за празник като Свети Валентин, ние го свързваме с романтика, вкусна храна и хубаво вино.

На този ден, на почит е червеното вино, поднесено с красиви ястия. Влюбените хора, обикновено са много креативни, в това как да изненадат своята половинки и как да направят деня, незабравим.

Ето какви са подходящите храни за 14-и февруари.

Шоколад- шоколадът се счита за най-романтичния десерт. На този ден, всяка трета двойка си подарява шоколад под формата на сърце, букет с шоколадови бонбони или луксозна бонбониера.

Плодове- плодовете са естествен афродизиак и са предпочитани на този празник. Може да поднесете плато с отбрани плодове или да направите нещо по-креативно като забучен с различни плодове ананас.

Брускети със сьомга- брускетите могат да бъдат поднесени както като предястие, така и като основно. Изрежете ги под формата на сърце, намажете ги с крема сирене, поставете сьомга и поднесете.

Черен хайвер- за ценителите на по-изисканите изненади е подходящо хубаво шампанско с черен хайвер.

Ягоди със сметана- ако сте от традиционалистите, заложете на класически романтичен десерт, а именно ягоди със сметана. Така никога няма да сбъркате с избора си.

Фондю със сирена- в този, може да си позволите и по-нетипични за ежедневието ви неща, например класическото за швейцария фондю. Направете го с добре подбрани и вкусни сирена.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn