Хоризонт натупа Малеш

снимки: infomreja.bg

В единствената контролна среща, играна на територията на България, Малеш загуби от Хоризонт Турново с 1: 4. Двубоят се игра на терена в село Микрево. Домакините започнаха отлично срещата и още в първите минути Юли Колушев вкара за 1:0. Само три минути по-късно Лъчезар Дафков си вкара автогол и възстанови равенството. Опитният 39-годишен футболист се подхлъзна и в опита си да изчисти топката, направи грешка като опъна мрежата на собствена си врата.

При 1:1 приключи първото полувреме от мача, а след почивката късата скамейка на домакините си каза думата. Наставникът на Малеш Пламен Мицански имаше на разположение само 3 смени, заради липсата на здрави футболисти. Гостите от Македония направиха ротация на повечето от постовете и с по-свежи сили надиграха тотално синьо- червените.

С три гола за 25 минути Хоризонт не остави съмнение в превъзходството си и спечели с 4:1. Следващата контрола на Малеш е забулена в тайна. Изпълнителният директор Стефан Орманлиев заяви, че ще се търсят съперници в движение, като датите за тях ще бъдат уточнявани допълнително.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK