Банскалии отиват в София на шествие, което ще прерасне в голям концерт

Снимка: Infomreja.bg

Утрешното шествие, организирано от сдружение „Бъдеще за община Банско“,  в София ще завърши с концерт.

Събитието под надслов „Аз искам да карам ски в България“ призовава всеки, който обича ските и иска "децата ни да карат ски и сноуборд в добри условия в България", да излезе и да се забавлява.

Шествието ще започне в 18 ч. от ъгъла на бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Витоша" и ще продължи в посока Министерски съвет до площад "Александър Невски", където ще прерастне в концерт. 

DJ Sprite в компанията на световния шампион по бийтбокс Skiller & Atesh и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers са част от музикантите, които ще забавляват присъстващите. Озвучаването ще се осъществи с уникален парти джип "Хамър".

Около 19 ч. се очаква шествието да достигне крайната си цел-площад "Александър Невски", където ще започне концертът. Елица Тодорова, братя Пищолски и Тита, заедно с Skiller & Atesh, DJ Sprite и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers ще бъдат участници в музикалната програма.

Призивът е и към всички софиянци, "които обичат да карат ски на Витоша и не искат лифтовете на ски зона „Алеко“ да са от детството им, да се присъденият към шествието и концерта".

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK