Задействаха се! Монтират стационарни камери в Кресна

Снимка: Infomreja.bg

За повишаване на безопасността на движението по път Е-79 в град Кресна са задействани процедури и е създадена организация за набелязване на мерки за безопасността на движение в района, съобщиха от пресцентъра на вътрешното министерство.

Сформирана е група от представители на Община Кресна, Областно пътно управление, Областна администрация и ОДМВР-Благоевград.

С цел недопускане на катастрофи в района се предвижда монтирането на стационарни камери за автоматизиран контрол на скоростта на движение в Кресна.

Както ИНФОМРЕЖА писа, стотици жители на Кресна и съседните населени места се събраха днес по обяд пред сградата на общината, за да протестират срещу честите пътни инциденти на главен път Е-79.

Те развяха националния трибагреник и разпънаха плакати с послания "Стига черни забрадки в Кресна", "Искаме сигурност и ред", "Помощ, избиват ни на пътя", "Стоп на бездушието на властимащите" и много други, с които изразиха недоволството си от безхаберието на институциите за обезопасяване на Е-79 в района на града.

Представители на Инициативния комитет прочетоха декларация, с която дадоха срок от един месец за поставяне на видеокамери и легнали полицаи.

 

КОМЕНТАРИ

no name22:07 - 20.01.2017
Прочетох статията,..видях снимките и....точно тези,които карат най-бясно в гр.Кресна са нарамили плакатите ....
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK