Халил Гущеров от Абланица е временният шеф на ДФ "Земеделие" в Благоевград

Румен Порожанов, снимка: БГНЕС

Халил Гущеров от хаджидимовското село Абланица оглави ДФ „Земеделие”-Благоевград.

Младият специалист е назначен за временно изпълняващ длъжността директор до провеждането на конкурс.

Халил Гущеров е дългогодишен служител в Областната дирекция на ДФ "Земеделие", а преди да поеме ръководния пост е бил началник на отдел във ведомството, съобщиха запознати с рокадата, до която се стигна, след като досегашният директор титуляр Георги Качев изненадващо подаде молба за напускане. 

За  временно изпълняващия длъжността директор на ДФ "Земеделие" в Благоевград Халил Гущеров колегите му споделят, че той е един от най-съвестните служители, както и добър специалист и колега.

Вчера Гущеров е бил представен пред колектива лично от изпълнителния директор на фонда Румен Порожанов, който отлично познава професионалните му качества.

 

КОМЕНТАРИ

До Червената шапчица12:57 - 17.02.2016
Ако много ти е интересно, "ако тази структура я няма къде ще работят некадърните помаци и турци?" аз ще ти отговоря. Така наречените от теб хора могат да работят всичко. Справят се отлично и на полето и в офиса, но Вашето его и високомерие не Ви позволява да го признаете открито, защото тези хора не ги превъзхождате нито по възпитание, нито по акъл, нито пък по кадърност. Приемете го!
До червената шапчица20:29 - 09.02.2016
Червена шапчица, видяхме ви какво крадливо племе сте, царе сте на ракети и изнудване на земеделските стопани. Ти прочете ли статията или имаш лош спомен от някой кум чо вълчо с мюсюлманско име. Наистина има много некадърници на всички нива в държавните струкури, съсигурност си една от тези, не оценена и не удовлетворенана, но винаги човек получава, това, което заслужава. Ако имаш претенции, че си с IQ поне двуцифрено число ще делиш хората на добри и лоши, кадърни и некадърни, продажни и не продажни.
Червената шапчица10:37 - 09.02.2016
какво значение има кой на кой е зет - факт е че в ДФ Земеделие се назначават много некадърници, които не притежават дори и подходящото образовение да заемат конкретна длъжност, защото всичко е шуробадженащина..... Трябва да се изметат всички кадри на ДПС. много ми е интересто ако тази структура я няма къде ще работят некадърните помаци и турци?
до Експерт20:51 - 07.02.2016
Искаш да кажеш Алиосман ИЗМАМОВ! При този няма, мой, твой. Няма ли лична изгода, никой не признава! Който го познава, знае...

FACEBOOK