Хакнаха сайта на Езиковата гимназия в Благоевград

Интернет страницата на Езиковата гимназия в Благоевград стана жертва на хакери. За компютърната атака алармираха ученици от елитното училище.

Отваряйки тази сутрин сайта, те се натъкнали на ужасяваща гледка - два увиснали на бесило скелета с тракащи ченета и едно мигащо око в средата.

Хакерите са се погрижили и за озвучаването на новия си проект, като са подбрали песента на Поли Генова "На инат".

Под видеоклипчето има и отправено послание, което се оказа част от текст на песента "Warriors Of The World United" на рок групата "Manowar": 

"Много стоят срещу нас, но никога няма да ни победят. Казахме, че ще се върнем и ето ни тук отново. Да им донесем разрушение, страдание и болка. Ние сме "чукът на боговете", ние сме мълниите, вятърът и дъждът".

По-надолу хакерите пък провокират с въпроса: "Здравей Админ, къде ти е защитата?", а след това с гордост отбелязват: "Беше хакнат от българска хакерска група!".

Най-вероятно хакерската атака е дело на възпитаници на гимназията, коментират в благоевградското училище. Авторите на новия облик на сайта на Езиковата гимназия - www.egblg.com, дори са си написали прякорите. 

 

КОМЕНТАРИ

AloneWolf17:16 - 24.07.2013
Ние не правим нищо лошо просто показваме грешките на админите за да оправят сайта си и преспокойно мога да гарантирам че никой не е учил в тази гимназия от нас :) поздрави bgworm.com
anon13:51 - 24.07.2013
A kakva e pri4inata.
34512:51 - 24.07.2013
Какво му е якото?!
12312:42 - 24.07.2013
Ха-ха-ха....Якоооооооооо!!!!!!!

FACEBOOK