Хаджигаев почерпи журналисти за 55-ия си рожден ден

снимки: infomreja.bg

Първо журналистите реши да почерпи за рождеия си ден областният управител на Благоевград Костадин Хаджигаев. Днес той навършва точно 55 години.

Веднага след като отчете работата на поверената му администрация и резултатите от приемните си в Симитли, Гърмен, Петрич, Петрич, Сандански и Разлог, той покани медиите на празничен коктейл и им благодари за коректното партньорство.

С огромен букет изненада управителя на държавна администрация № 1 в Пиринско кореспондентът на в. „Труд“ Светлана Василева, след което последваха традиционните наздравици.

Тържеството на Хаджигаев в новата заседателна зала на администрацията уважиха още заместник-областният управител Георги Баханов, секретарят Дияна Атанасова и пиарът Миглена Бачева.

Икона на Света Богородица, цветен букет и голяма торта са подготвили за шефа си колегите му от областната администрация, които ще му връчат в края на работния ден.

„Тази вечер ще празнувам със семейството си, а в края на седмицата ще събера само истински приятели“, издаде рожденикът.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

блохин20:25 - 24.10.2012
Да си жив и здрав, г-н Хаджигаев! Пази се от подлеци, измамници и лизнидуповци. Има ги много около теб. Включително и от журналистите.
майстор Миро16:57 - 24.10.2012
Нещо масичката е слаба от към мезета. Виното / трета цедка / такова продават в тоя тип кутии . На тая пари и лукс полат на Баларбаши ,много тънко сме минали . А и агитката е слаба , една журналиска и Сашката .
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK