Прокуратурата в Казанлък се самосезира по сигнал на граждани за убийство на куче

Снимка: www.zarata.info

На 28 декември 2017 г., Районна прокуратура - Казанлък, се самосезира по публикации в медиите и по сигнала на граждани за това, че на 25. декември в с. Бузовград, общ. Казанлък, на публично място е била проявена жестокост към куче и му е причинена смърт, тежко или трайно увреждане.

Дадени са указания за разпит на свидетели, възприели деянието по връзване към автомобил и влачене по пътното платно на гръбначно животно – куче. Разпоредено е да се установи какви прояви на жестокост са били извършени спрямо животното, кои лица и с какви действия са осъществили деянието.

Указано е да се назначи ветеринарно-медицинска експертиза с оглед установяване на вида травматични увреждания, причинени на кучето, както и дали след това е имало реална опасност за живота му, трайно увреждане и какво е то, засегнати ли са били жизненоважни органи и как е преживяло животното травмата, като по този начин ще се установи дали деянието е извършено по жесток и мъчителен начин.

Разследването е възложено на разследващ полицай при РУ на МВР - Казанлък, и се извършва в двумесечен срок.

 

КОМЕНТАРИ

агент вампир16:55 - 28.12.2017
да да, ако убиеш удушвач на деца и жени по улицата комунистическата нереформирана прокуратура ще се самосезира и ще те осъдят за това. но ако цигански руски комунист убие човек гадовете от дс никога няма да се самосезират, а и да го направят резултата е ясен предварително- така че ебете си майката комунистическа.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK