Гумата от Горно Дряново задържан пиян зад волана

снимка: infomreja.bg, архив

Млад мъж от гърменското село Горно Дряново е бил задържан снощи с полицейска заповед за 24 часа, след като е бил спипан да управлява лекия си автомобил в пияно състояние.

28-годишният Ахмед Бакиев, с прякор Гумата, след като употребил солидно количество алкохол, се качил на колата си и запрашил към Гоце Делчев. Полицейски патрул го спрял за проверка на пътя между селата Горно Дряново и Лещен и установил, че Бакиев шофира с наличие на 1,55 промила алкохол.

Срещу водача нарушител е образувано бързо производство, ще му бъде отнета шофьорската книжка и му предстои санкция.

Преди дни млада дама от същото село, на която й предстои абитуриенски бал след броени дни, катастрофира на пътя Горно Дряново - Гърмен. Пробата с дрегер показа, че 18-годишната Ферихан Господева не е употребила алкохол. Тя просто решила да направи сефтето на наскоро полученото свидетелство за правоуправление и тръгнала сама към Гоце Делчев.

Заради несъобразената скорост, с която се движела, младата шофьорка не успяла да вземе един от опасните завои по пътя и колата се преобърнала.

Родената под щастлива звезда дванадесетокласничка от ПМГ "Яне Сандански" в Гоце Делчев Ферихан Господева се разминала само с леки травми и наранявания от счупените стъкла на автомобила. 

От РУП - Гоце Делчев предупреждават младите и неопитни водачи и родителите им да бъдат особено внимателни както с употребата на алкохол, така и с придвижването на абитуриенти от селата към града по време на приближаващите абитуриентски балове.

 

КОМЕНТАРИ

vv22:05 - 19.05.2013
ami ako avtomobila ne e negov trqbva li da pie i da go kara ???
до do xx21:37 - 19.05.2013
абе педеруго, ако някакъв такъв пияница те бутне, тогава да видим за какъв грездей ще жаукаш! иначе закона е предвидил добро наказание и за този, който преотстъпи своя автомобил на алкохолици! образовай се малко!
do xx19:33 - 19.05.2013
задължително да се конфискува на майката путката че като се подмъзгави пак ще клеца с некой мангал. ами ако автомобила е собственост на друго лице бе умньо?
хх19:14 - 19.05.2013
задължително да се конфискува автомобила на алкохолните джигити за периода на отнетата книжка, защото като се напият, пак ще карат!

FACEBOOK