Богдан Боцев с активно участие в първото заседание на групата за приятелство България-Гърция, на която е зам.-председател

Снимки: Пресцентър БСП

Народният представител от "БСП за България" Богдан Боцев взе активно участие в първото работно заседание на парламентарната група за приятелство България - Гърция в 44-ото Народно събрание, което се проведе вчера.

„С колегите ми от групата се срещнахме с Негово Превъзходителство Григориос Василоконстандакис  - посланик на Република Гърция у нас. По време на срещата споделих, че като заместник-кмет на община Гоце Делчев съм имал много партньорства с общини в Северна Гърция“, подчерта Богдан Боцев, който е заместник-председател на парламентарната група. 

Той уточни, че натрупаният опит и създадените контакти през годините ще допринесат за още по-активното развиване на приятелските отношения между двете страни. 

„За мен тези отношения са със стратегическа важност“, посочи Боцев и допълни, че и до момента двете съседни държави са си партнирали във всички сфери.

"Вярвам, че това партньорство ще продължи и занапред - още по-ефективно и с по-добри резултати“, заяви народният представител Богдан Боцев. 

 

КОМЕНТАРИ

Мнение22:59 - 22.07.2017
Знаем ги до болка тези срещи:малко приказки ала-бала и малко повечко пийване и яко хапване,накрая депутатът отчита дейност,а за еректората,да пие една студена вода!…..и така до безкрайност......
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK