Гръцки инвеститори откриха цех за консерви в Огняново с над 60 работни места

снимки: infomreja.bg

Инвеститори от гръцката форма „Колор Фуудс” ЕООД, начело със собственика Йоанис Цецис, днес откриха в гърменското село Огняново цех за производство на зеленчукови консерви.

В предприятието ще се произвеждат известните гръцки сармички, които за една седмица наетите на работа жени свикнаха професионално да приготвят по традиционна рецепта.

Производството е изцяло за гръцкия пазар, където фирмата има сключени целогодишни договори. На наетите работници в Огняново също им се гарантира целогодишна заетост и договори според изискванията на Кодекса на труда.

Новоткритият цех е истинска придобивка за целия Гоцеделчевски регион, тъй като в него ще бъдат наемани на работа хора и от съседните общини.

Днес, по време на официалното откриване на производството, кметът на селото Димитрия Гюрова благодари за добрата инвестиция, за разкритите нови работни места и за това, че доста безработни хора от Огняново вече са наети на работа.

Гръцкият бизнесмен Йоанис Цецис развива от няколко години успешен бизнес в Благоевград, Петрич и в други населени места в региона. Той призна, че има намерение да продължи с разширяването на бизнеса си в Неврокопско.

Днес, на хубавия празничен ден, в който православната църква почита Света Ана, неврокопският свещеник отец Евгени освети новия производствен цех и пожела на собствениците и работниците здраве, късмет и много работа.

На освещението присъстваха бизнесмени и роднини на гръцките собственици, ръководители и работници от цеха в Петрич и местни бизнесмени.

В цеха за зеленчукови консерви вече е окомплектован и българският ръководният състав, който ще отговаря за производството.

Преди време Йоанис Цецис наел старо производствено хале в Огняново, което е вече напълно обновено по всички европейски изисквания. С вложените инвестиции са създадени прекрасни условия за работа.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
Собственикът на фирмата и кметът на Огняново Димитрия Гюрова
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

000016:00 - 06.06.2019
ДДС мафия
Vuk18:36 - 26.12.2016
Въведете коментар...
gogo21:21 - 07.03.2016
искам и аз да кажа нещо за янис наистина е точен но в някои неща аз работих далго време при него.Дава парите на време но как ги дава според вас по "СИМПАТИЯ"на кои иска дава на кои не иска не дава Тои не цени работниците не вижда кои какво работи а каквото му каже СОФКА тои това прави тая как го омагиосва не е истина много хитра жена ''много'' Янис не разбира от работа на него каквото му кажат това прави имах няколко случая в които сам прав и тои нито един пат не ме попита кажи ми истината знам че не си виновен а веднага ще те уволна това ще направя онова ще направя аз се дразнех много пати ама бях в такава ситуация че не можех да направя нищо за сажаление но ще му го кажа в очите когато му доиде времето.Иначе когато му се помолиш нещо по дребно ти го сваршва нема ядове а защо защото обича да му се молят
петрова12:20 - 14.05.2015
дайте ми тел номер за връзка и аз си търся работа говоря много добре гръцки език предварително благодаря 0884109250

FACEBOOK