4560 лева събра благотворителния бал на Ladies Club - Кюстендил

Снимки: Ирина Скендерска

Настоящата година е юбилейна за Ladies Club - Кюстендил, навършват се 10 години от създаването. Традиционният благотворителен бал на клуба се състоя в сградата на Общински драматичен театър - Кюстендил.

Събраните средства в размер на 4560 лева ще бъдат предоставени за ремонт и оборудване на родилното отделение на кюстендилската болница.

"Ladies Club изказва своите благодарности на всички, които подкрепиха благородната кауза и за пореден път застанаха зад нас. Те доказаха, че кюстендилци са с огромни и добри сърца. Благодарим на театъра, че ни подслони под своя покрив, благодарим на читалище "Братство 1869" за предоставените столове, благодарим за любезното съдействие на общината, осигурила масите за това събитие.

Благодарим на сватбената агенция, която направи вечерта красива, както и на Ирина Скендерска, запечатала незабравими мигове от вечерта", каза за ИНФОМРЕЖА Албена Карапеткова - председател на клуба.

В програмата благотворително взеха участие децата от фолклорен ансамбъл "Родолюбие", китарна школа "Скерцо" с ръководител Светлин Кирилов, Айра Кафеджиева - пиано, фолклорна формация "Гайтанче" с ръководител Гергана Борисова, Елита Георгиева, която очарова гостите с кадифения си глас и танцовата двойка Константин Миленков и Никол Харалампиева от спортен клуб "Пауталия".

Сценарист и водещ на вечерта бе Съни Ризова, а нейни основни помощници талантливите актьори от ТРУПАТА.

"Не на последно място бихме искали да благодарим и на нашите приятели за професионализма, които за пореден път предоставиха кулинарните изкушения на специалната ни вечер", допълни Албена Карапеткова.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK