Започва записването на кандидат-студенти в НАТФИЗ

Снимка: НАТФИЗ

От 23 август ще се приемат заявленията на кандидат-студентите

В понеделник, 9.30 ч. НАТФИЗ дава старт на кандидатстудентската кампания, която ще определи първокурсниците в 71-та учебна година.

От 23 август ще се приемат заявленията на кандидат-студентите. Какъв ще бъде броя на подалите документи и колко кандидати ще се съревновават за всяка свободна позиция, ще може да се определи едва след последния ден – 28 август.

Нови попълнения от актьори, режисьори, сценографи, кинорежисьори, монтажисти, оператори, фотографи, саундинжинери, сценаристи, критици, продуценти, мениджъри и лидери-управленци на културни индустрии очаква НАТФИЗ.

Осъвременени програми и специалности в Академията са готови за новите рецепции на милениумите, чието първо поколение кандидатства тази година. Водещи експерти, преподаватели и практици от областите на театъра, киното, продуцентството, арт мениджмънта, предприемачеството, авторското право, Европейската културна политика, крос-медийните комуникации и др. ще изберат най-уверените, способни и мотивирани измежду поколението Z. 220 от тях ще постъпят като първокурсници в 18 бакалавърски и 9 магистърски програми на НАТФИЗ.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK