Графа и Мария Илиева подгряват празника „Кюстендилска пролет”

снимка: Община Кюстендил

Традиционният празник на град Кюстендил „Кюстендилска пролет 2013“ ще се проведе за 47-а поредна година. Празникът ще започне на 16 март /събора/ в 18.00 часа с избора на „Девойка Кюстендилска пролет 2013”.

Водещи ще бъдат Стефания Колева и Юлиян Вергов. В програмата ще се включат и Владимир Ампов – Графа и Мария Илиева.

Както всяка година, тринадесетте кандидатки ще дефилират в три тура – официални тоалети, народни носии и спортно облекло.

Момиче на публиката ще бъде избрано чрез SMS гласуване, всеки, който иска да даде своя глас, може да го направи на кратък номер 1925, с текст: буква P и номера на момичето фаворит. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

Победителката в „Девойка Кюстендилска пролет 2013” ще получи парична награда от 1500 лв., а двете й подгласнички  и момичето на публиката по 850 лв. Всички участнички ще получат  от община Кюстендил, като подарък и официалните тоалети и обувки,  с които участват в спектакъла, както и луксозни албуми със снимки.

Прическите на 13-те претендентки ще са дело на „Кристиано оф рома груп”, а за грима на момичетата  ще се погрижи  школа и агенция за гримьори  „Про фейс – Пепа Стоянова”. Официалните тоалети, с които ще дефилират кандидатките са ушити от модна къща „Силует“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK