Децата от Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград показват талант и умения в коледни концерти и изложби

Снимка: Infomreja.bg

Децата от Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград показват талант и умения в коледни концерти и изложби в навечерието на големия християнски празник Рождество Христово.

Вчера вечерта възпитаниците на Анита Богданова от школата по пиано изнесоха голям концерт в зала 3 на Младежкия дом в Благоевград. Пред многобройна публика те показаха какво са научили от началото на учебната година. Зрителите чуха и две пиеси на четири ръце, както и коледна песен.

Минути преди концерта малки пианисти, балерини и танцьори от ФТА „Пиринче“ участваха в телевизионно предаване на живо.

На 19 декември от 17:00 часа в кв. „Вароша“ ще бъде подредена изложба под надслов „Коледна звезда“. Експозицията е организирана от Школата по керамика с ръководител Даниела Механджийска. Децата ще подредят своите творби с ръчно направени сувенири в галерията.

В същия ден, от 17:30 часа, възпитаниците на ФТА „Пиринче“ с ръководител Симеон Стамболийски ще представят своите умения и талант в зала 3 на Младежкия дом в Благоевград.

На 20 декември от 18:00 часа, отново в зала 3 на Младежкия дом, децата от школата по пиано на Златка Таскова ще застанат зад пианото, за да покажат умелото владеене на клавишите. По същото време в Младежкия дом, малките грации от школата по балет с ръководител Красимира Митова ще пресъздадат финес и нежност чрез танци.

На 21 декември /четвъртък/ изненадите от Центъра за личностно и творческо развитие продължават. В 17:30 часа възпитаниците на Даниела Богданова от фолклорна група „Бисери“ ще представят концерт под надслов „Коледен Благослов“. Събитието ще се проведе в зала 3 на Младежкия дом.

От 18:00 часа в Регионалния исторически музей фолклорна група „Веселина“ ще представи своите умения чрез концерта „Коледно веселие“. Възпитаниците на художествения ръководител Веселинка Боянова ще представят мелодии чрез различни народни инструменти.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK