Господинци изпраща 2018 с нов санитарен възел и бляскаво ноговогодишно парти

Снимки: Кметство Господинци

С нов, стилен и функционален санитарен възел и бляскаво новогодишно парти гоцеделчевското село Господинци ще изпрати 2018 и ще посрещне новата 2019 година.

За всички, които са успели да си закупят куверти, екипът на кметството в Господинци, който организира събитието, обещава една приятна и незабравима вечер.

"В комфортна и бляскава обстановка, с много усилия и труд, и тази година скромното читалище е преобразено до неузнаваемост. Стилни новогодишни декори, ефектно увеселение допринасят за още по-празнично настроение. Бяло, коледно ревю, красива и автентична фолклорна постановка ще ни принесе във времето назад, спиращи дъха музикални ритми, огромна порция смях и уникална турска вечер ще са част от атракциите", издават от екипа на кмета Ахмед Ходжов. 

Кои ще са новите притежатели на трите големи награди от новогодишната томбола, е въпрос на късмет. Организаторите поднасят своите най-искрени извинения към всички, които са имали желание да посетят мероприятието, но не са успели навреме да си закупят куверти.

Новогодишният празник на селото започва в 18:00 часа на 30. декември.

 

КОМЕНТАРИ

До Нэврокоп22:28 - 30.12.2018
А от кога помаците стават Гяури.
NEVROKOP06:41 - 30.12.2018
от кога помаците станаха турци???
Венци,Елка и Румъката20:10 - 29.12.2018
Тия безверници са мешена скара...Неможеш да ги разберешж какви са !?
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK