Горски откриха два убити сръндака в багажник на автомобил

Снимка: Infomreja.bg, архив

Бракониерите се оказаха системни нарушители

Горски служители от РДГ-Берковица, откриха два убити сръндака в багажника на автомобил. Служителите са разкрили нарушението на 18 май 2020 г., около 20.00 часа.

Автомобилът се е движел по горски път в землището на село Горна Лука, община Чипровци, когато е спрян от проверяващите. Проверката е извършена от експерта по лова в Регионална дирекция по горите - Берковица, и специалиста по лова при СЛРД  “Огоста“, гр. Монтана.

Служителите констатирали, че в автомобила пътуват две лица с извадени от калъфи ловни карабини. В багажника на автомобила са открити два убити сръндака.

Лицата не са представили разрешителни за лов, ловни билети и членски карти. За проверените лица има данни за системни посегателства върху дивеча в  района.

Задържани са два броя ловни карабини и двете животни, като по случая ще бъде образувано досъдебно производство. Лицата са задържани за срок от 24 часа в МВР-Монтана. Работата по случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

тончо тукмакчиев14:12 - 20.05.2020
след като този ленко извършва публично толкова много разнородни престъпления включително и данъчни къде гледа гешев та не се самосезира, а ако не е вярно това което четем по форумите за длс сатовча и небезизвестния ленко лидера на червената организация пп герб общ. сатовча е па да го открият този пишещия и да го съдят за обида, четохме че пише някакви данни който уличават правителството, прокурори съдий и мвр в корупция, вярно ли е че ф.ет р.а е зачена чрез съд 2007г. вярно ли е че същата получава уто 395/12.02.09 г. ( въпреки умряла ) тя е стигнала до там без проучвателен договор, вярно ли е че на 19.09. и 30.09. 11г той заличава и приелата правата ф. ет р.а.-а. а. но точно тази на 20. 0 7. 12 г. получава решение за 35 г. концесия, нали е заличена, сиреч умряла за какво и е концесия, вярно ли е че ф. к.к. еоод има за едногодишно проучване но без договор,129 такъв подписв ф ет р.а а.а. на 18. 04.12 г. в противовест на чл. 29 ал 3 от зпб, кога изтече това едногодишно проучване та на 20.07.12. става концесионер, в т.4 е упоменато че фирмата притежава уто 395 ( притежава на майка му путката) от 12.02.09 г. е изтекла много вода до 20.07. 12г а уж чл 29 ал 3 урежда това ( 6. м. ) и губиш права, дори трите му фирми да са перфектни това копеле не може да се ебава със цялата държава, той няма право....да има рудник в защитени със закон територий, в зони на исторически паметници на култтурата, в зем. земи ,в уч. на сродни фирми за същото богатство, да навлиза в зоните на басейнова дирекция като измества коритата на значими реки, ако това е вярно не съдете този който изнася фактите а вие си ебете майката корумпирана, расипахте държавата. a2g
аго мустафа08:14 - 20.05.2020
браво на тези от този район, гледат си съвестно работата, а не са като колегите си от длс дикчан, един нищо и никакъв осмокласник агент ленко изсече маса гори, унищожи защитени горски територий със добива си на подземни богатства, прееба борисов да му подпише фалшива концесия, този боклук определя кой да е горски в района където краде, определя и кой да е директор на горското, държи висок тон и на шефа на юздп, щетите в държавни територий нанесени от него възлизат на над два милиарда лв. оперира с три фалшиви фирми двете уж заличени чрез окр. съд бл-д а в същото време умрелите вече фирми получиха лично от борисов концесия за 35 г. горската стража тук е вкарана в ролята на социален патронаж, разнасят супички на болните хора по домовете, горсите стражи са ангажирани да залесяват лично като генки, ако някой горски не е послушко го местят от еди ия край на стопанството в другия, на 30 км да ходи пеша та да му дойде акъла, ще се противи той на неграмотния леонид, ебати и гнусната държава.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK