Късо съединение подпалило трактора на братята земеделци от Илинден

Снимка: Infomreja.bg, архив

Възрастно семейство от пограничното село Илинден опроверга съмненията на местните жители, че пожарът, изпепелил трактора на земеделските производители Георги и Атанас Калайджиеви, е бил умишлен.

Възрастните хора, пред чийто дом е бил паркиран тракторът, били събудени от силна миризма на гуми и гориво. Макар и в късния час, двамата излезли да огледат горящата машина на двамата братя, която била паркирана пред дома им, и установили, че силната миризма идва именно от нея.

Минути по-късно те видели и прехвърчащи искри, а взривната вълна от избухналия в пламъци резервоар изхвърлила жената на метри от възпламенилия се с гръм трактор, разказват очевидци.

За щастие, двамата свидетели на огнения ад не са пострадали и са готови да дадат показания пред разследващите за опровергаване на съмненията за умишлен палеж.

Както писа ИНФОМРЕЖА, на 16. юни към 03:36 часа бе получен сигнал за пожар в трактор в хаджидимовското село Илинден. Пламъците бяха погасени от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев, който установи още в същата нощ, че причината е късо съединение.

 

КОМЕНТАРИ

Колега217:03 - 18.06.2018
И да кълнеш и да не кълнеш, все тая, бастун нещастен! Много ви е лесно друг да ви е виновен за тъпотиите, които правите. Тъп ли си, ръб ли си, в кой свят живееш... Така се топи в днешно време. Стабилизирай в коя година живееш, бе. Тая работа не е като да си топиш хлябчето в манджата, бастун.
Колега16:35 - 18.06.2018
Наско боклук спри да топиш колеги ибте имат семеиства ще те кълнем и ние и децата ни да се разболееш както ние нашите семеиства сме болни от теб.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK