Божков показа извлечения от личната си сметка

Снимки: Личен архив

Платил 67 млн. лв. на Борисов и Горанов

Хазартният бос Васил Божков, който се сдоби с 18 обвинения, отново изригна във Фейсбук. Този път постът му започва с думите: Вече сме повече от 100 000. Благодаря ви. #БъдетеЗдрави.

Последва и публикация с извлечения от личната му сметка. „Това са извлеченията от личната ми сметка, които доказват изтеглените над 67 млн. лв. в брой (след платени данъци). Сумата, която съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, чрез посочени от него лица само за последните 3 години“, посочва Божков.

Той посочва още, че вече втора седмица Прокуратурата бездейства след подадения от него сигнал. „Телефонът, адресът и местоположението ми са им предоставени, но все още никой не ме е потърсил за показания и за доказателства.

Въпреки публичните доказателства и признания Гешев продължава да демонстрира неделимостта и зависимостта си от управляващата #хунта. Законът явно не важи за БМБ, VG и Менда, които трябва да бъдат отстранени от заеманите длъжности и задържани, за да не възпрепятстват разследването“, пише още Божков в личния си профил във Фейсбук.

По традиция постът му завършва с пожеланието #БъдетеСмели, което той вкара в изявленията си, след като обяви старт на политическия си проект „Българско лято“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK