Кулинарна изложба в помощ на семейства с репродуктивни проблеми организираха в Самоков

Снимки: ГЕРБ

ЖГЕРБ-Самоков организираха кулинарна базар-изложба, средствата от която ще бъдат дарени в помощ на семейства с репродуктивни проблеми. За осма поредна година при небивал интерес бе почетен Денят на родилната помощ.

Многобройните гости се възхитиха от кулинарното многообразие и не спестиха средства за благотворителната кауза, която от години съпътства този празник. Участие със свои продукти взеха няколко самоковски фирми, сдружения и индивидуални лица.

Всички тези хора стават дарители и партньори в благородната инициатива в помощ на семейства с репродуктивни затруднения. Събраните средства в размер на 2500 лева ще бъдат поделени между две семейни двойки, които имат нужда от помощ за справянето им в борбата да имат собствено дете.

"С удоволствие съобщаваме, че събраните средства от миналогодишната благотворителна изложба допринесоха за появата на едно прекрасно и дългоочаквано бебе. Надяваме се догодина по същото време, да се зарадваме на поне още две”, споделиха организаторите.

Събитието се състоя в сградата на художествената галерия в града, а празника уважиха кметът на Община Долна баня Владимир Джамбазов, представители от структурите на ГЕРБ-Костенец, ЖГЕРБ-Долна баня и Божурище, както и екипът на АГ отделението в МБАЛ-Самоков.

Специални поздравителни адреси ЖГЕРБ-Самоков получиха от фондация "Искам бебе" и от областния клубен ръководител на ЖГЕРБ-София област Росица Иванова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK