Голямо количество контрабандни цигари окриха на ГКПП-Златарево

Снимка: МВР, архив

Успешна полицейска акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на акцизни стоки без задължителен бандеролен знак проведоха вчера полицейските служители на РУ-Петрич.

Открито и иззето е голямо количество цигари с чужд бандерол от преминаващи границата.

Вчера в 15:00 часа по пътя ГКПП-Златарево – Петрич е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Поло“, управляван от 55-годишния С. Д.

В шофьора и спътника му - Н. Ш. на 69 години от Петрич, полицаите намерили по 140 къса цигари с чужд контролен знак. С тях пътували и две жени, които също пренасяли акцизна стока. Всичките са от Петрич.

В 61-годишната Й. М. са открити 140 къса контрабандни цигари. Други 410 къса нелегални цигари са намерени и иззети и от четвъртата пътничка в автомобила - 56-годишната Е. К. 

В хода на работата по случая е извършена проверка в дома на Е. К., при която проверяващите са намерили и иззели още 786 къса цигари без бандерол.

Вчера около 15:00 часа по пътя ГКПП-Златарево, в хода на полицейската акция и след извършената поредна проверка на лек автомобил „Фиат“ с 47-годишен водач от Петрич, у пътуващата в автомобила Ж. Д. на 55 г. от южния град са намерени и иззети около 240 къса цигари с чужд контролен знак.

У другата пътуваща в автомобила - З. С. на 56 г. също от Петрич, са открити около 114 къса цигари с чужд контролен знак.

 

КОМЕНТАРИ

Браво00:05 - 07.06.2018
5 коли - 10 стека
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK