ГЕРБ-Благоевград, дари 150 защитни костюма на местната болница

Снимка: ГЕРБ

Бяха осигурени и 600 предпазни маски за жители на Благоевград

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Благоевград, дари 150 защитни облекла за многократна употреба на медиците в МБАЛ – Благоевград.

Специалните костюми бяха осигурени след проведени разговори с директора на лечебното заведение д-р Огнян Митев, който посочи, че облеклата ще бъдат от изключителна полза за медицинския персонал, особено в момент.

Инициативата бе подкрепена от областния координатор и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, неговия колега Асим Адемов, областния административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, общински съветници и членове на ГЕРБ.

Бяха осигурени и 600 предпазни маски за жители на Благоевград, като голяма част от тях бяха дарени на пенсионерските клубове и хора в нужда.

Дарителската кампания, инициирана от общинската структура на ПП ГЕРБ в Благоевград, ще продължи регулярно. Общинският ръководител инж. Росица Димитрова призовава хората да бъдат отговорни, да спазват указанията на Националния кризисен щаб, като им пожелава да бъдат здрави!

 

 

Снимка: ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK