Голяма група от Гоцеделчевско е на посещение в Европейския парламент

Снимка: Личен архив

22-членна делегация от кметове, директори на училища, общински съветници и активисти на ГЕРБ от целия Гоцеделчевския регион е на посещение в европейската столица Брюксел, за да присъства на специална лекция в европарламента.

Групата от Гоцеделчевско е на посещение в Европейския парламент по покана на евродепутата Асим Адемов. Преди минути започна срещата им с евродепутата Емил Радев, инициирана също от евродепутата Асим Адемов.

През днешния ден освен лекции, гостите на Асим Адемов ще се срещнат и с други представители от ЕНП, както и ще разгледат забележителностите на европейската столица.

Ексдепутата Георги Андонов, общинският съветник Ангел Тунчев, директорите на НПГ „Димитър Талев“ и  гимназията в Брезница-Мария Георгиева и Николай Джингаров, кметове на населени места и представители на администрацията и образованието в община Гърмен са в състава на голямата група, която е на посещение в Европейския парламент в Брюксел по покана на най-новото попълнение на групата на ГЕРБ-Адемов, който зае мястото на евродепутата-Мария Габриел.

 

КОМЕНТАРИ

питащ13:03 - 06.12.2017
Коментиращите няма ли да разяснят на незнаещите КОЙ Е ТЪПОТО И КОЙ БАЛАМАТА? Айде новината да е пълна, дайте инфо в мрежата :-)
260317:47 - 05.12.2017
Balamata i chervenoto direktorche sa ot BSP
Дебрен14:05 - 05.12.2017
Кметицата от БСП на Дебрен си ритна канчето окончателно за втори мандат нея няма кой да я покани в Брюксел . Изаще си задниците от завист и злоба всички лекета и нейни лакейчета и облагодетелствани роднини .Ще и носят боза в затвора .
гражданин14:02 - 05.12.2017
Простотията в горните коментари е огромна това са червените дебили тъпия "професор" Иво Христов затова никой не им обръща внимание защото и за чеп за каца пълна с дъбнишка зелка не стават .

FACEBOOK