Голотата, пушенето и ругаенето не са срамни на 14 години. Родители в защита на известните си деца

Снимка: bTV

Случаят "Сузанита" успя да направи популярно едно 14-годишно момиче и да го заклейми едновременно. Въпросното дете вече излезе от погледа на обществото. Сега на фокус са родителите ѝ и всички останали хора, които възпитават децата си по този начин. След масова истерия по това, че 14-годишната е направила клип, в който е полугола и показва среден пръст, баща ѝ-Орхан Мурат, започна да прави медийни изяви. В участията си по предавания той категорично защитава дъщеря си.

Тази сутрин родителите на Сузанита бяха в национален ефир. Те разкриха доста факти от живота на детето си, които са спорни от морална гледна точка, ала родителите ги възприемат като нормални. 

Основната теза на Мурат е, че дъщеря му е "плод на обществото", т.е. той хвърля вината и показва безсилието си спрямо социалната среда на 21. век. Според него Сузанита имитира, но това е хубаво, защото в днешно време всеки подражава на нещо или някого. Известността на Сузи е дошла благодарение на клипа на песента ѝ "Луцифер и Буда", но преди това тя е участвала във филм "Прити бейби".

Майка ѝ също не вижда нищо нередно в снимките за клипа, където дъщеря ѝ е по боди. Тя казва, че и други майки си снимат на плажа по бански, но това не е порнография. Средният пръст според сем. Мурат, който Сузанита показва в клипа, е свързан със смисъла, който носи песента. Това не е вулгарен жест, а така младата певица показва отношението си към Дявола и лошото. 

Мурат каза още, че за съжаление детето му не слуша джаз и не чете, както е правил певецът на нейните години. Сега всички се стремят към "по-лекия жанр", каза още Орхан, визирайки чалгата.

На участия Сузанита ходи заедно с майка си. Жената е неин придружител навсякъде. Участията са предимно събота и неделя. На 14. септември, ден преди старта на учебната година, Сузанита бе на изпълнение в благоевградска с дискотека - в делничен ден.

Допълнително бе разкрито, че младото момиче пуши от година и половина. Родителите ѝ нямат против, те поемат разходите за цигари и се гордеят с това, че детето им не се крие, а пуши пред тях. Причината да пиши е да се успокои тъй като медийният шум я натоварва. 

В заключение Мурат каза: "Сузи има късмет!"

Дали е късмет да станеш популярен на 14 години или е късмет да изживееш пълноценно детството си е въпрос, който ще остане отворен за обществото. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK