Голф турнир и терапии в 99,99 % чист въздух в Пирин Голф & Кънтри Клуб

снимка: piringolf.bg

Пирин Голф & Кънтри Клуб в Разлог ще бъде  домакин на уникален по рода си голф турнир, организиран от козметичния лидер NATURA BISSÉ Barcelona. Събитие в такъв формат се провежда за първи път, като инициативата е изцяло на изключителния представител за България - Esthetic Privilege Ltd.

Изборът на голфа като спорт, чиито фенове ще могат да са първите, които ще видят последните иновации сред терапиите на испанската марка, не е случаен.

Чистата природа, красотата и спокойствието на ландшафта, както и безспорния лукс, който игрището носи са точните детайли, от които NATURA BISSÉ има нужда, за да представи последната си иновация.

NATURA BISSÉ-Bubble ритуал с чист въздух е нова концепция терапии за лицето и тяло, извършени в рамките на чиста околна среда, където се диша 99,995% чист въздух. Ритуалът е уникален и несравним в ароматна околна среда, с нежна музика и настройка за пълноценна почивка.

От Испания ще пристигне специалния гост - Елена Сера, директор "Корпоративни връзки с обществеността и комуникации" на NATURA BISSÉ Barcelona. Паралелно с турнира ще протече и специално представяне на новите продукти и услуги на първата козметика в света, избрала диаманта за свой партньор.

Грети Гарсия, изп.директор на Esthetic Privilege Ltd. ще награди победителите в турнира, както и ще представи на гостите последните тенденции в глобалната борба срещу стареенето. Голф турнирът ще стартира в 10.00, участниците ще бъдат разделени на 2 дивизии и отделна дивизия за дамите.  Награждаването ще се проведе в 17.00 в Клубната сграда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK