Гол мъж се разходи край владишките покои в Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

Дибидюс гол мъж мъж бе задържан тази сутрин и въдворен в отделението по психиатрия на МБАЛ-Благоевград, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Сигналът на тел. 112 е подаден към 11 часа тази сутрин от възмутени минувачи, които били изумени от голия мъж, който се разхождал както го е майка родила в района на Владишкото под стадион „Христо Ботев”. И това във време на силен вятър, който „хапеше” благоевградчани, въпреки опитите на слънцето да пробие облаците.

За инцидента, станал по улицата между стадиона и оградата на резиденцията на Неврокопския митрополит Натанаил, била уведомена Спешна помощ и полицията.

Полицаите хванали 48-годишния Костадин И. и му намотали около срамните части един чаршаф, взет от леглото на пристигналата на място линейка. След като бил качен в нея, 48-годишният мъж бил приет в психодиспансера на МБАЛ.

„Е, явно пролет иде, щом гол мъж видяхме”, коментирали минувачите, станали свидетели на зрелищното „повиване” и арест.

 

КОМЕНТАРИ

Refrigerator repair LA21:56 - 23.09.2012
Вие със сигурност може да видите вашия ентусиазъм в работата , пишете на infomreja.bg . Светът се надява на още по- страстни писатели като вас , които не се страхуват да се каже как те вярват . Винаги следвайте сърцето си. Поздрави!
escort girls Norway14:13 - 07.09.2012
Аз просто книга е отбелязана infomreja.bg блога си на Digg и се препънат по. Харесва ми да четене вашите коментари.
Мунчо18:29 - 12.03.2012
Стотици сме, не сме сами, ние сме армията на Армагедон!
БРАВО!18:12 - 12.03.2012
Още един изкукуригал! Ставаме все повече.

FACEBOOK