Община Кюстендил с приз за Най - бързо развиваща се СПА дестинация

Снимка: Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

Община Кюстендил бе удостоена с приз за Най - бързо развиваща се СПА дестинация. Наградата получи лично кметът Петър Паунов от последния й носител-кмета на Хисаря Пенка Дойкова.

Това се случи по време на церемонията по връчване на Годишните награди на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.

Церемонията по награждаването се проведе в Общинския драматичен театър в Кюстендил.

Поздрав към участниците отправиха Жоао Барбоса - председател на Изпълнителния комитет на ЕСПА и Сийка Кацарова- зам.- председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и вицепрезидент на ЕСПА. 

 

КОМЕНТАРИ

Възмутен21:34 - 29.09.2017
Боже,какви нагли лъжи!Как може!Този човек, имам в предвид кмета, сигурно мисли, че като има два хотела вече е постигнал върха на СПА туризма,а къде е здравния център,където щяха да идват лекари, които да се погрижат за след болнично лечение на хора, които имат нужда от такова, а къде са хубавите градинки с цветни лехи и шадравани, които човек вижда даже в малки градове като например Златоград, Обзор, Неделино, които даже нямат минерална вода и много други такива.Не ми се говори за тротоарите на улиците,където човек може да си счупи краката!
Въведете име...15:47 - 28.09.2017
Глупости на търкалета! Подиграват ни се! Паунов да отиде в Хисаря, Велинград ,Сандански, та даже и в села като Огняново, да види СПА туризъм! Кюстендил е гробище, няма една свестна цветна градинка. Имаме крепост ,която не генерира никакъв доход. За сравнение вижте "Цари Мали град" , "Перистера" и др., които носят приходи на общините!
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK