Гоце Делчев е домакин на постановката „Разделям двойки по домовете“

Снимка: Младежки театър "Николай Бинев"

Младежки театър "Николай Бинев" гостува в град Гоце Делчев с невероятната си постановка „Разделям двойки по домовете“.

„Да се посмеем с любимите  ни актьори“, е поканата на организаторите към любителите на театралното изкуство от Гоце Делчев и региона.

На сцената в различни превъплащения ще бъдат Михаил Билалов, Искра Донова и Николай Луканов, които с лек хумор и доза мистерия потапят в атмосферата на ежедневни проблеми и чувства, от които техните персонажи се опитват да избягат.

Двама влюбени се срещат отново след 7 години по много необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени. Ерик (Михаил Билалов) професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация... В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена и…

Да станем част от лятното турне на Младежки театър "Николай Бинев“ на 12.07 от 19:00 часа в Дома на Културата в Гоце Делчев.

Билети за невероятната постановка се продават на касата на Дом на културата всеки ден от 08:30 - 17:00 ч., а заявките за резервации са на тел. 0888779270

„Разделям двойки по домовете“

Автор – Тристан Птижирар

Превод от френски – Снежина Русинова-Здравкова

Режисьор – проф. Здравко Митков

Сценография и костюми – Петър Митев

Фотограф – Гергана Дамянова

Актьори: Искра Донова, Михаил Билалов, Николай Луканов

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK