Главният прокурор посети прокуратурите в Троян, Ловеч и Плевен

Снимка: ПРБ

По време на посещенията Иван Гешев се запозна на място и с условията на работа на магистратите и съдебните служители

Главният прокурор на Република България Иван Гешев участва в работни съвещания с магистратите от Окръжна прокуратура-Ловеч, Окръжна прокуратура-Плевен и от районните прокуратури в Ловеч и Плевен. Иван Гешев посети и РП-Троян.

Основни теми на разговорите бяха приоритетите в работата на прокуратурата, противодействието на конвенционалната престъпност и зачестилите атаки срещу независимостта на съдебната власт.

Срещите са част от продължаващата обиколка на главния прокурор в петте апелативни района на страната. По време на посещенията Иван Гешев се запозна на място и с условията на работа на магистратите и съдебните служители.

В рамките на обиколката главният прокурор посети ловешките села Лисец и Скобелево, на чиято територия се проведе специализирана операция срещу т.нар. “битова престъпност”. Иван Гешев разговаря с кметовете на с. Лисец и на с. Скобелево, както и с местни жители.

Главният прокурор, заедно със зам.-главния секретар на МВР Стоян Темелакиев, поздравиха служителите на полицията и жандармерията, участвали в акцията срещу конвенционалната престъпност.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK