Главният прокурор Иван Гешев се срещна с брата на изчезналия в Дупница Янек Миланов

Снимка: ПРБ

Случаят е взет на специален надзор от Апелативна прокуратура-София и от Върховната касационна прокуратура

Главният прокурор на Република България Иван Гешев се срещна в Съдебната палата с Марио Миланов, брат на изчезналия в гр. Дупница Янек Миланов. На срещата присъства и апелативният прокурор на София Радослав Димов.

Главният прокурор увери Марио Миланов, че следи лично разследването от самото начало и се е запознал с действията, които до този момент се извършват от страна на полицията в Дупница и прокуратурата в Кюстендил.

Случаят е взет на специален надзор от Апелативна прокуратура-София и от Върховната касационна прокуратура.

Както ИНФОММРЕЖА съобщи, за последно Янек е засечен от камери пред блока му, които поставя след две посегателства срещу него. В 23.00 часа на 31 юли Миланов е пред дома си заедно с приятели. Телефонът му звъни, той оставя ключовете от автомобила си на масата в градинката и казва, че ще се върне след 15 минути. После се качва в автомобила на Васил Капланов, с когото имат конфликт от няколко месеца.

Колата тръгва в неизвестна посока и оттогава никой не е виждал Янек. Коментарите в Дупница са, че двамата имат конфликт заради връзката на Миланов със съпругата на Капланов. Причина за конфликта им става именно любовна афера.
 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK