Пикник за 9. септември в Хаджидимово, в Гърмен поднесоха цветя на паметника на Борис Минчев

Снимки: Личен архив

Деветосептемврийски пикник организира днес общинското ръководство на БСП в Хаджидимово начело с председателя на структурата Костадин Караянев.

Членовете и симпатизантите на партията в общината се събраха да празнуват с пикник, хубава музика и кръшни хора 74-годишнината от Деветосептемврийското въстание на параклиса "Св. Димитър", който се намира край града.

Специален гост на празненството в Хаджидимово бе народният представител от БСП, Богдан Боцев. За доброто настроение на празнуващите, които вдигнаха наздравици и извиха кръшни хора, се погрижи певицата Ирина Паскалева.

В поздравителното си слово към социалистите от Хаджидимово, депутатът заяви, че само заедно могат да променят България и да върнат надеждата у хората.

74-годишнината от Деветосептемврийското въстание отбелязаха и социалистите от община Гърмен. Председателят на общинското ръководство, Янка Топалова, заедно със свои съпартийци поднесе цветя пред паметника на Борис Минчев, където всички се поклониха пред паметта на загиналите в борбата с фашизма.

 

КОМЕНТАРИ

Жостово22:41 - 10.09.2018
Да го духат всички червени боклуци и комуняги.
хахах10:02 - 10.09.2018
Червените да изпишат името на техният герой на паметника никой не им е длъжен да го го знае особено когато не се интересува от такива "герои"
до 12309:59 - 10.09.2018
Ей каква злоба какво нещо една буква збъркана и изливаш червената зи гадна отрова . Боже опази ти толкова ли си перфектен или перфектна бе отрепко
12323:52 - 09.09.2018
Само че май беше Борис Мунчев,а не Минчев.Излагации!?

FACEBOOK