Гласуват управленската програма на кмета Владимир Москов

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg, архив

Заседание на постоянната комисия по устройство на територията и екологията в Общински съвет - Гоце Делчев свика днес председателят й инж. Ангел Тунчев. Според дневния ред членовете на комисията дискутираха обстойно програмата за управление на кмета Владимир Москов за мандат 2011-2015 г., която ще бъде предложена за приемане на редовно заседание на Общинския съвет.

Продажбата на пет сгради на "ЧЕЗ Разпределение“ - София, прекратяване на съсобственост от 36 кв. м. в курортния комплекс "Попови ливади", прекратяване на съсобственост чрез продажба на частта на Община Гоце Делчев от поземлен имот, отчетът за работата на общинското предприятие "Поддръжка и ремонт на обекти общинска собственост" и Синята зона, също бяха обект на дискутии и разисквания на днешното заседание на постоянната комисия по устройство на територията, съобщи Тунчев. 

Той допълни, че комисията ще подкрепи искането за безвъзмездно прехвърляне на Община Гоце Делчев на собственост  върху недвижим имот държавна собственост, както и че ще направи свои предложения за допълване на програмата за управление и разпореждане с общинско имущество.

Постоянната комисия по селско стопанство и природни ресурси с председател Димитър Попов днес също проведе свое заседание, на което членовете дискутираха приемането на управленската програма на кмета Владимир Москов. Комисията обсъди и предоставянето на общински мери и пасища на животновъди и правилата за ползването им, както и провеждането на търгове с явно наддаване за продажба на земеделски земи.

Утре комисията по здравеопазване с председател д-р Неджми Уруч на свое заседание ще разгледа предложението, направено от “Токуда консулт“ ЕООД - София, относно работата в МБАЛ "Иван Скендеров". Ще бъдат разисквани преди приемането им и отчетите на "Медицински център - 1" и на общинската болница.

В подготовка за предстоящотата сесия всички постоянни комисии активно обсъждат и предложенията за допълване на програмата за управление и разпореждане с общинско имущество.

 

КОМЕНТАРИ

Анко16:02 - 08.03.2013
Tozi e zaplaha za horata.
дс16:02 - 08.03.2013
Какво прави тука тогава, да ходи да си практикува в Македония.
uruch23:13 - 11.05.2012
d-r uruch bahtami edno vreme mi kupi diplomata ot makedonia
ГРАЖДАНИН07:01 - 03.05.2012
Случаят Брезница е най - малкият проблем на местното ръководство на ГЕРБ, и не те да си подават оставките, а Бойко Борисов по-скоро да ги изрита от там, защото са се събрали от кол и от въже кой от кой по- продажен и по-интересчия!!!!!

FACEBOOK