Гладна Монтана чака високо летящите „орлета”

Наджи Шенсой, снимка: ОФК "Пирин"

По-тежък от предишните три двубоя мач за благоевградския Пирин в неделната среща с Монтана в северозападния град. Това очаква старши треньорът на пиринци Наджи Шенсой, който предупреди на днешната редовна пресконференция преди мача, че зелените ще срещнат един гладен за точки отбор.

”Вдигнахме летвата с последните три мача срещу водещите отбори в България, където успяхме да вземем пет точки, но сега идва още по-трудна задача – да покажем, че можем да побеждаваме и в другите двубои”, обясни специалистът.

”Много е важно за нас, че успяхме да регулираме не само нашите резултати, но и самото първенство, като показахме, че няма да бъдем аутсайдер и до последно ще се борим за целта си – оставане в А група. Бяхме като болен човек на системи, но сега излязохме от болницата и искаме да живеем”, обясни образно ситуацията в Пирин Шенсой.

За орлетата отпадат контузеният Виячки и наказаният за натрупани картони Костадинов.

Тежките метрологични условия леко притесняват треньора на пиринци, който заключи, че в крайна сметка теренът и атмосферата ще са едни и същи за двата отбора.

Световноизвестната букмейкърска къща Sportingbet отново посочва благоевградчани като аутсайдер в мача, като за победа на орлетата се дава коефицент 3, а за домакините 2.45. Равенството е оценено на 3.10.

Двубоят е в неделя с начален час 14:15. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK