Глад за учители в Гоце Делчев, Борово и Баничан

Снимка: Infomreja.bg

Като никоя друга учебна година в двете гимназии – ПМГ „Яне Сандански“ и НПГ „Димитър Талев“, в Гоце Делчев и основните училища в селата Борово и Баничан до момента учителските колективи са все още неокомплектовани поради липса на учители.

Въпросните училища обявиха 13 свобдни места, като само в Природо-математическата гимназия свободните места са шест.

Така в най-старата гимназия в града за предстоящата учебна 2017/2018 година има свободни местата за учител по френски език, по история и цивилизация и за учител по български език и литература.

В ПМГ има и още две свободни места, а именно за оператор за въвеждане на данни и технически секретар.

В другата голяма елитна гимназия в Гоце Делчев незаетите до момента учителски места са 4 - за учители по биология и здравно образование и химия и опазване на околната среда, учител по история и цивилизация, география и икономика.

По едно са незаетите все още работни места в НПГ „Димитър Талев“ - за учител по български език и литература и за учител по английски език.

ОУ „Св. Климент Охридски“ в гоцеделчевското село Борово също има нужда от учители.

Свободните учителски места там са за 1/2 щат за учител по информатика и информационни технологии, 1/2 щат за учител по физическо възпитание и спорт, 1/2 място за учител по история и цивилизация и география и икономика и по едно работно място за учители по английски език и български език и литература.

Учител по история и цивилизация, география и икономика пък се търсят за предстоящата учебна година ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ в село Баничан.

 

КОМЕНТАРИ

Рио Благоевград13:29 - 07.08.2017
Пълни лъжи.Местата предварително са заети.Интервютата са пълен фарс .Телефони звънят за протекции и ходатайства и остават само половинките щатове.
NEVROKOP17:44 - 05.08.2017
ам нъл кмета Ви е учител Бе,да го вземат няиде на половин щат.
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK