Три ученички от Дебрен подредиха щанд с кулинарни изкушения, събраха за благотворителната си кауза 600 лева

Снимки: Личен архив

Ученичките от Обединено училище "Св. Климент Охридски" в гърменското село Дебрен - Нефсе Кардашева, Ерика Маджирова и Верхие Топчиева, запретнаха ръкави и приготвиха невероятни ястия и сладкиши за благотворителната си кауза, с която подпомогнаха 24-годишен болен младеж от селото си.

Младите дами подредиха щанда си във фоайето на училището, а след като всичко направено от тях бе разпродадено, се оказа, че събраната сума за благотвородната инициатива е 600 лева. 

Средствата вече са предоставени на болния младеж от Дебрен, съобщиха Нефсе Кардашева, Ерика Маджирова и Верхие Топчиева.

Макар и съвсем млади и почти деца, трите девойки доказаха, че добротата и грижата към хората в нужда са живи. Момичетата си обещаха да продължат с благотворителните си инициативи, за да помагат на изпаднали в нужда и беда млади хора от селото им.

 

КОМЕНТАРИ

Някой06:53 - 06.01.2018
Лайно такова , тук не става въпрос за коледа или велик ден , става въпрос за човещина , но явно на тебе ти е чуждо това понятие , ти ако не навиждаш помаците да не мислиш , че те умират за теб отвратително сметище такова .
ГЕРБ20:08 - 30.12.2017
Помашката сган направо ме отвърщава а за коледа да не се блъскат това не е за тях.
Дебрен22:28 - 29.12.2017
Извинете, но какво общо има това с благотворителната инициатива на момичетата?!?! Има други места за изява за подобни коментари! Приятна вечер!
Дебрен20:43 - 29.12.2017
Има по важни сметки за ореждане, защо да дава пари за благотворителност, като може да си направи барбекю с крадени пари!!!

FACEBOOK