Гимназистка от Абланица за малко не простреля леля си

снимка: infomreja.bg, архив

Единадесетокластничка стана екшън герой след разигралата се вчера семейна жестока свада между семействата на брат и сестра в хаджидимовското село Абланица. Гимназистката Асибе Имамова и леля й Арзе Джамбазова ще бъдат изправени пред Районния съд в Гоце Делчев за предизвикания от тях пореден битов скандал, който освен с ръкопашен бой между лелята и плененницата завършил и с изстрели с газов пистолет, насочен от девойката Асибе срещу лелята Арзе.

В побоя се включил да отървава майка си от жестоките удари на 17-годишното момиче големият син на Арзе, а бащата на момичето е приет по спешност в болницата в Гоце Делчев буквално в прединфарктно състояние.

В селото усилено се говори, че Асибе Имамова трябва да бъде изключена от училище, както и да понесе наказание, което ще й наложи съдът в Гоце Делчев за хулигански прояви и агресивно поведение.

Скандалите между двете фамилии не са тайна за съседите им от квартала. И двете семейства не са кореняци абланичани. Заселили се преди години от селата Беслен и Сърница. В Абланица си купили обща къща, която била в основата на неспирните кавги и побоища между двете семейства. 

След пореден скандал лелята заплащила, че ще изгони от къщата семейството на брат си, за да се сложи край на кавгите, когато малката Асибе й налетяла на бой. В един момент пред очите на сащисаните съседи тя извадила газовия пистолет и стреляла по лелята.

За щастие при инцидента няма пострадали, съобщиха от полицията, която е била извикана за потушаване на побоя.

В Абланица се говори, че семейството на ученичката било странно, родителите й били необщителни, претенциозни и вечно търсели помощи от местното кметство и социалните институции. Според техни съседи майката и бащата на Асибе си купили газови пистолети за самоотбрана.

 

снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK