Гимназията във Вълкосел в готовност да посрещне огромното ято от близо 400 ученици

Снимки: Средното училище „Христо Ботев“, Вълкосел, архив

Средното училище „Христо Ботев“ в сатовчанското село Вълкосел вече е в пълната си готовност на 15. септември да посрещне голямото си ято от ученици за учебната 2017/2018 година.

В гимназията във Вълкосел от първи до дванадесети клас ще се обучават общо 381 ученици, като новото попълнение от първокласници е 22 деца, които след раздялата си с детската градина за първи път ще влязат в класните стаи и ще седнат на чиновете като големи ученици.

Училището в село Вълкосел е едно от добрите учебни заведения в община Сатовча, където подрастващите получават добро образвание и възпитание от учителския екип, който е с учители професионалисти.

Всяка учебна година средното си образование завършват десетки младежи, които продължават висшето си образование във ВУЗ-ве в страната и чужбина. Училището във Вълкосел е стартово за много от завършилите в него средното си образование лекари, инженери, зъболекари, фармацевти, учители и др.  

 

КОМЕНТАРИ

пенсионер15:20 - 13.09.2017
Намерихте кой да хвалите.Само вижще кои еназначил в училището .учители които хабер си нямат от тая работа . Учители пиендета учители не желани от жените си учители без морал а всичко това е в основата на възпитанието ит.н.
До "Учител" от шефа05:24 - 11.09.2017
Яж ми хуя тъпанар :)
ученикът05:22 - 11.09.2017
Какво ято, това да не са ти птици бее?
Учител01:01 - 09.09.2017
намерили са къде да отидат при най-гомемите боклуци те даже и куршума с който ги стреляш не заслужават, освен на простотия друго не виждам на какво могат да ги научат дано на родителите им на тези деца да тече вода вместо кръв във вените им та да може да ги издържат..

FACEBOOK