Гимнастичката Даяна Димитрова с достойно представяне от „Angels cup“

Снимка: СКГ "Велбъжд"

Този уикенд се проведе първото състезание след пауза от около четири месеца

СКГ „Велбъжд” - Кюстендил, взе участие в състезанието с 10 гимнастички във възрастите девойки старша и жени.

При девойките старша възраст, категория Елит участие взеха Василена Димитрова (2008г.), която се класира на 5 място в многобоя, 5 на обръч и 4 на топка и бухалки; Ралица Стоилова (2007г.) зае 6 място в многобоя, 4 място на обръч и топка и 6 място на бухалки; Цветозара Миленкова (2007г.) остана четвърта в многобоя, като спечели бронзов медал на обръч и сребърен на топка; Нилана Колевска (2007г.), която  се нареди втора в многобоя, втора на обръч и първа на бухалки; Рая Сръндева (2006) се класира на 5 място в многобоя, 1 на обръч, 3 на бухалки и 6 на топка; Цветомира Тодорова (2006) се нареди на 7 място в многобоя, 7 на топка, 6 на бухалки и 4 на лента.

При девойките старша възраст, категория А, Белослава Кенова се класира трета в многобоя, трета на топка и първа на лента.

Даяна Димитрова (жени, категория Елит) направи добро представяне, като допусна грешки, които не ѝ попречиха да заеме почетното първо място в многобоя. Тя взе златото и на обръч, като остана пета на топка и шеста на обръч.

Треньори на децата са Валя Машова, председател на СКГ „Велбъжд”, Елена Близнакова и Весела Николчова.

Желаем здраве и успешно представяне на следващите състезания на нашите гимнастички, обявиха от СКГ "Велбъжд".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK