Пияни водачи отново спипани по празниците в Пиринско, рекордьор е 47-годишен от Хвостяне с 2.08 промила

Снимка: Infomreja.bg, архив

Пияни водачи спипаха отново през почивните дни около Гергьовден дежурните полицаи по пътищата на Благоевградска област.

Вчера около 01:47 часа по пътя между гърменските села Блатска и Хвостяне е бил засечен мъртво пиян зад волана на лек автомобил „БМВ“ 47-годишният  Н. Б. от Хвостяне. При направения му тест с техническо средство "Дрегер" пробата е отчела наличие на рекордните 2,08 промила алкохол в издишания въздух.

С 1,50 промила е бил заловен да шофира лек автомобил „Рено Меган“ 35-годишният Б. М. от Разлог. Пияният водач е бил стопиран от униформените за проверка на 4. май около 23:53 часа на  ул. “Стара планина“ в Разлог.

Ден преди Гергьовден, без документи за правоуправление е останал и 26-годишен македонски гражданин, който също е бил хванат да управлява лек автомобил "Фолксваген Пасат" в Петрич в нетрезво състояние. Пробата показала 1,62 промила. Той е бил спрян за проверка към 02:34 часа по ул. "Рокфелер".

Вчера около 01:00 часа по бул. „Васил Левски“ в Благоевград е проверен 46-годишният М. М. от града, който също се оказал в нарушение. Тестът за алкохол отчел наличие на 1,46 промила.

Срещу всички заловени пияни водачи са образувани бързи производства за извършени престъпления по чл. 343Б, ал. 1 от Наказателния кодекс.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK