Новият лидер на ГЕРБ в Пиринско се срещна със структурите в Гърмен, Гоце Делчев и Сатовча

Снимки: ГЕРБ

Днес предстоят разговори с ръководствата на партийните структури в Белица и Якоруда

Общинските съветници на ГЕРБ трябва да решават проблемите на хората по места. В Гърмен и Сатовча ГЕРБ е единствена алтернатива на ДПС. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП, Андрей Новаков.

Дни след назначаването му за ръководител на областната структура на ГЕРБ в Благоевград - той стартира серия от срещи с общинските структури от региона. Новаков се срещна с новоизбраните съветници на партията в Гърмен, Гоце Делчев и Сатовча, а днес предстоят разговори с ръководствата на партийните структури в Белица и Якоруда. Заедно с Андрей Новаков в разговорите участва и неговият колега от Групата на ЕНП в ЕП, Асим Адемов.

Целта на срещите е анализ на изборните резултати и планиране на предстоящи инициативи и събития в областта.

„Разговарям с всички общински ръководители, защото е важно те да бъдат чути и разбрани. Партията има сериозни позиции в местните парламенти със своите общински съветници, които трябва да бъдат коректив на управляващите“, заяви Новаков.

Той подчерта, че е необходимо структурите по места да са консолидирани, общинските съветници и представителите на ГЕРБ да продължат да помагат за решаване на проблемите на хората.

 

КОМЕНТАРИ

Гербаджия23:18 - 14.12.2019
От тези по големи боклуци няма.Бях пет години с тях и ги познавам много добре.гледат само личния си интерес.употребяват хората,а после им гледат сеира.Казвам го от личен опит.Не им вярвайте на тези невестулки.
ген09:34 - 12.12.2019
При тях предаването е генетично заложено. Те са деца на тютюнджии. Израснали са с думите ПРЕДАВАТ тютюн, а не продават. Дълбоко е заседнало в предателските им бедни душички. Съжаление за тях моля, а не порицание!
45608:43 - 12.12.2019
От както помаците - поп кръстьовци се присламчиха кьм други партии единствено за лични облаги, няма кой да защити традиционния поминък на региона. Тези гьонсурати са виновни за гурбета и разделението на семействата. Това не е елит, а мърша. Все още структурите ги водят за каиша, защото са долни доносници с дебели досиета. Не са от майки раждани. Истината ли, лъжата ли, прилича на муле с агнешка главичка. Скрийте се, бъдете по-ниски от тревата, ще направите голяма услуга не само на вас!
12314:54 - 11.12.2019
На една от снимките виждаме и вълкоселски слънчогледи, бивши любовници на бай-онзи от РЗС и кои ли партии още не! ПРОБЛЕМА ВИ Е, ЧЕ КОШЧЕТО С БУКЛУК Е ПРЕПЪЛНЕНО! ПРОВЕТРЕТЕ ЯКО, ИНАЧЕ ЩЕ МИРИШЕ ВЕЧНО!
горняни15:27 - 10.12.2019
До Дебрен; Ето виж в Хаджидимово от крепост на БКП и праведни християни, гласувахме за ДПС и нашите добри лидери Мильо Имамов и Мехмед Терзиев. Та от това по добро доказателство за приемственост какво повече искаш.
Сатовча23:33 - 09.12.2019
Махнете в Сатовча агента на Държавна сигурност Арнаудов незабавно!!! Тоя играе с кмета от години и проваля ГЕРБ. Хората гласуваха преди заради Пламен, ама за тоя никой никога няма да отиде защото всички го знаят какъв лъжец е. Лъжеше Цветанов, сега ако и вас излъже значи за нищо не ставате!!!
шшшшшшшшшшшш21:09 - 09.12.2019
Какво ръководство бе в дъбница-кандидат за общ.кмет ,канд.за местен кмет,евродепутат на предизборната 50 човека от които 30 външни
Гербер16:47 - 09.12.2019
Единственото нещо, което трябва да се направи по най-бързия начин в Гоце Делчев е да се поиска оставката на цялото ръководство и то веднага! По смешно ръководство от това не е имало и няма и да има!
До Дебрен16:17 - 09.12.2019
В общ. Хаджидимово много християни гласуваха за. ДПС.
Ангел Живков15:52 - 09.12.2019
Каква структора на ГЕРБ в Гоце Делчев, всичко е пълна пародия 1600 гласа
Смях15:13 - 09.12.2019
Оставки кога бе Джингаров или трябва да те почним ???
дебрен14:45 - 09.12.2019
Дебренски, Дъбнишки и Слащенски мулета предатели, знаете ли кога християнин би гласувал за ДПС - когато влезнете там от където сте се пръкнали. Провеждате избори по бай Ганьовски, нагаждате се измекяри. Но проблема на глупака е, че той лично никога не осъзнава колко е глупав, от това страдат всички останали!!!
ПОКАЖИ ОЩЕ -8 КОМЕНТАРА
Код за сигурност, въведете кода 3ax