Герчев: С много труд превърнахме Баня в новата дестинация на България

Снимки: ГЕРБ-Разлог

Магда Първанова е кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ

Магда Първанова е кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ на най-бързо развиващото се село в общината.

Жителите, които изпълниха до краен предел читалището в село Баня, посрещнаха с аплодисменти кратките приветствия на кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ от село Баня - на "учителя на годината" - Радослава Иванова, и д-р Русков, които призоваха своите съграждани към активност в изборния ден – да гласуват за номер 43 - за обединение и подкрепа – в името на по-доброто бъдеще на село Баня и община Разлог.

Д-р Мария Копанарова, общински координатор на ПП ГЕРБ, представи листата на кандидатите за Общински съвет на ПП ГЕРБ, голяма част от които присъстваха в залата и подчерта, че са хора с различни професии, компетенции и експертиза, различни по възраст. „Листата на нашите кандидати за общински съветници е балансирана и съобразена с предизвикателствата на идващия период.“

Кандидатът за кмет на село Баня Магда Първанова  с много вълнение аргументира своята кандидатура за кмет на село Баня: „Поех по този път с  надежда и вяра, че ще бъда полезна за жителите на родното ми село. Винаги ще бъда насреща да изслушам предложенията на всеки един от вас относно развитието на селото и добруването на банялии.

Поемам с отговорност да работя в екип с г-н Герчев, с общинските съветници и най-вече с вас – жителите на село Баня, защото най-важни сте вие. Ще се опитам да бъда вашият глас за всички проблеми, касаещи селото, и заедно да търсим техните решения. Може да разчитате на коректност и добро отношение към вас. Вярвам, че заедно ще постигнем много и най-вече ще обединим село Баня във възходящия му път като новата СПА дестинация на България“.

Д-р Копанарова представи кандидатурата ми за кмет на община Разлог.

За добруването на банялии и за развитието на село Баня направихме много през изминалия мандат, имаме ясна визия и за развитието на селото през следващите четири години. И не позволихме да излезе една капка минерална вода от селото– споделих аз – Но тук искам дебело да подчертая значението на работата и усилията на общинска администрация, както и адекватните и навременни решения на Общински съвет Разлог.

И е некоректно, когато всички успехи на село Баня са „дело“ на други, а проблемите на селото – са по причина на кмета на общината и на общинските съветници.

Когато делата говорят, думите са излишни. Обещаното пред банялии през изминалия мандат е изпълнено, но винаги има още какво да се направи. Благодарение на екипа на общинска администрация и на общинските съветници са реализирани много проекти, ремонтирани са улици, построи се резервоар за най-важния ресурс на село Баня - минералната вода, направи се ремонт на детската градина, издадоха се разрешителни за инвестиционни намерения, привлякохме големи инвеститори и Баня има 5-звезден хотел и десетки семейни хотели, оказваме подкрепа на футбола, на спорта като цяло, на училището и детската градина, на читалището.

Имаме ясна визия и подробна програма за село Баня като най-важните цели са балансирано развитие на Баня и промоциране й като новата СПА туристическа дестинация на България, оптимално използване на минералните води в землището на село Баня, обновяване на парка и изграждане на поливна система,проектиране и изграждане на физкултурен салон в училището на село Баня, ремонт на стадиона в село Баня, верни на политиката за здравеопазването  - ще ремонтираме здравната служба, ще се благоустрява ромския квартал, ще направим достъпна средата за хората в неравностойно положение и много други.

Имаме ясна програма, която с вашата подкрепа може да бъде изпълнена. Подкрепа за вашия кмет Магда Първанова, която ще бъде вашият искрен и добър глас. Подкрепа за общинските съветници, които ще гарантират с гласа си реализацията на програмата и подкрепа за кмета на община Разлог – за да продължим да изграждаме новото и модерно лице на село Баня, на община Разлог  – с хармонично развитие на всички населени места.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK